Κοινοποιείστε το Email: agrotiki.asep.9κ-ικα{ofotis}blogger.com και σε άλλους Εργαζόμενους ΙΚΑ-ΑΣΕΠ-9Κ για να κάνουν Αυτόματες Αναρτήσεις στο Ιστολόγιο: asep-ika.blogspot.gr , στέλνοντας απλά μήνυμα στη διεύθυνση αυτή, με θέμα, κείμενο (μορφοποίηση) και συνημμένες εικόνες ή βίντεο που επιθυμεί ο καθένας (όπως φαίνεται αυτή η αρχική Ανάρτηση) και θα εμφανίζεται και στο Ιστολόγιο: asep-ate-ika.blogspot.gr δεξιά (περιληπτικά).

ΙΚΑ-9Κ: 24ωρη απεργία ενάντια στις απολύσεις των 450 εργαζομένων της 9Κ

ΙΚΑ-9Κ: 24ωρη απεργία ενάντια στις απολύσεις των 450 εργαζομένων της 9Κ

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισε η Ομοσπονδία ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) μετά τις “αιφνιδιαστικές” απολύσεις που αφορούν 450 εργαζόμενους της προκήρυξης 9Κ.

Οι πρώτες απολύσεις επιτυχόντων με ΑΣΕΠ είναι γεγονός, ενώ οι πολιτικές υποσχέσεις για τη πρόσληψη επιτυχόντων της προκήρυξης 8Κ, από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, θα γίνει με την αναλογία των μνημονιακών νόμων (1 προς 5, άτυπα 1 προς 10) και σύμφωνα πάντα με τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Με τεράστιες ευθύνες η Ομοσπονδία που άφησε άπρακτο το διάστημα από Δεκέμβρη μέχρι σήμερα, δεν συσπείρωσε ούτε προετοίμασε το κλάδο για αποφασιστικό αγώνα, ενώ τώρα διεξάγει μάχες οπισθοφυλακής χωρίς καν να έχει πατήσει το πόδι της έστω και σ΄ ένα περιφερειακό σύλλογο, με ελάχιστες γενικές συνελεύσεις.

Οι καταλήψεις διαφόρων καταστημάτων και οι απεργιακές κινητοποιήσεις ορισμένων συλλόγων, εκτός σχεδιασμού της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, έχει ωθήσει σε μια νέα 24ωρη απεργία, η οποία παραμένει ανεπαρκής για την αντιστροφή της κατάστασης και απόλυτα ελλειπής όσον αφορά τη δυνατότητα συσπείρωσης κι άλλων κλάδων πάνω στα κοινά ζητήματα.

Αν και η στη σημερινή μαζική συνέλευση του ΙΚΑ Μαγνησίας υπερψηφίστηκε η πρόταση για αύριο (14/2) η  24ωρη κατάληψη του ΙΚΑ, η απόφαση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ τη μετατρέπει σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Η πολιτική κριτική και οι προτάσεις της Αριστερής Συσπείρωσης ΙΚΑ: ΑΡ_ΣΥΣ.ΙΚΑ 11-2-213

http://ergatis.wordpress.com/2013/02/13/%CE%B9%CE%BA%CE%B1-9%CE%BA-24%CF%89%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου